Podpora malých firem v USA. - Rusek, Antonín
Prevládajúci podiel stredných a malých firiem na zamestnanosti a vyplácaných mzdách v USA. Projekcia amerických čísiel na čs. populáciu by znamenala, že v ČSFR by malo byť asi 360 tis. firiem, z toho asi 310 tis. živností. Charakteristika významnej úlohy, ktorú malé firmy hrajú v americkom hospodárstve, štátnej podpory malých firiem a činnosti PASBDC - Pensylvania Small Business Development Centers.