Transformácia bytových družstiev. - Tomkovičová, M.
Odpovede na otázky, ako treba postupovať pri transformácii bytových družstiev, ako sa uskutoční prevod družstevných bytov do vlastníctva, kto sa bude starať o byty, ako sa budú hradiť náklady na bývanie, aké bude postavenie tých družstevníkov, ktorí byty nezakúpia, ako to bude s ďalším členstvom v bytovom družstve.