Americká obchodní komora v Československu. - Seibert, K.
V júni 1992 sa uskutočnilo v Prahe zakladajúce zasadanie Americkej obchodnej komory v ČSFR. Činnosť Americkej obchodnej komory. Financovanie činnosti Komory. Popud k jej vzniku. Názor prezidenta Americkej obchodnej komory na prítomnosť amerického kapitálu na čs. trhu a na vplyv prípadného rozpadu ČSFR na činnosť Komory.