Pro partnery dveře otevřené. - Ošťádal, B.
Rozhovor s generálnym riaditeľom Svazu průmyslu České republiky o zahraničnej činnosti, o spolupráci s UNIDO, o projekte Propagácia investícií v ČSFR, o cieľoch a výstupoch tohto projektu, o perspektívach spolupráce s novou českou a federálnou vládou, o vzťahu podnikov a bánk, o poskytovaní právnych služieb členom Svazu a o pomoci pri rozhodcovskom konaní.