L'évolution des finances des collectivités locales et de Etat de 1980 a 1990.
Štúdia o výdavkoch francúzskeho štátu a správnych celkov v r. 1980-1990. Finančné príjmy štátu. Dotácie štátu týmto správnym celkom. Finančné zdroje obcí a ich rozdeľovanie. (Les Notes bleues 1991, č. 561).