<La> fraude financiere. - Bentégeat, H.
Finančné škandály 80. rokov. Malých podvodníkov pochytali, veľkí ostali. Zosilnenie prostriedkov boja proti podvodom. Podvod mení svoju povahu. Svetovosť a rastúca komplexnosť trhov. Nové motívy - prípad S. Brothers. Podvod podľa národnej úpravy a podľa medzinárodnej spolupráce, ktorú treba posilniť. (L'Expansion 19.12.1991 a 8.1.1992).