Les mathématiques de l'argent: ten dances récentes de la recherche financiere quantitative. - Boulier, J.F
Financie a riziká. Finančný model, teória opcií Blacka a Scholesa, jej etapy. Kto sú výskumníci a kto používatelia. Perspektívy modelov. Ich medzery a chaos. Modely nelineárne. Model ARCH. Levyho zákon. Technológia fuzzy. (Marchés et techniques financieres 1991, č.34 a 35).