US budget projects S 352 bilion deficit, president proposes recovery program. - Rosen, G.R
Návrh rozpočtu predložený prezidentom USA na fiškálny rok 1993 počíta s deficitom 351,9 miliardy. Základné údaje o požadovaných čiastkach v kľúčových oblastiach - poľnohospodárstvo, poistenie bánk a výkup zbankrotovaných podnikov, vzdelanie, prostredie a prírodné zdroje, zdravotníctvo, platby úrokových mier, medzinárodné záväzky, podpory v nezamestnanosti a pomoc rodinám, veda a technika, sociálne zabezpečenie, doprava a veteráni.