Aké dane z príjmu máme platiť?
Od 1. januára 1993 všetky terajšie dane, ktoré platí obyvateľstvo, teda aj daň zo mzdy, nahradí univerzálna daň z príjmov fyzických osôb. Položky, o ktoré sa znížia hrubé ročné príjmy. Uvedenie zvláštnych sadzieb dane, príjmov, ktoré sa majú od zdanenia oslobodiť, čo sa zmení podnikateľom, zdanenia pracujúcich dôchodcov a spôsobu vyberania dane.