Did the tax reform act of 1986 simplify tax matters? - Slemrod, J.
Zjednodušenie pôvodného daňového systému USA ako hlavný cieľ nového daňového zákona. Pokus a prístup k hodnoteniu toho, či nový zákon zjednodušil daňové záležitosti v podstatnej miere, úplne alebo vôbec nie. Dopad nepriamych opatrení daňovej reformy na zložitosť alebo jednoduchosť daňového systému.