Income taxation, labor supply and the theory of income-based cost-of-living indices. - Baye, M.R
Netradičná analýza životných nákladov na základe rozboru príjmov okrem tradičného rozboru výdavkov. Numerické odhady troch meraní životných nákladov na základe príjmov a kúpna sila amerických domácností v 70. rokoch. Index reálnych miezd. Konštrukcia indexov z agregovaných údajov. Percentuálne zmeny v alternatívnom meraní životných nákladov 1972-1982.