Nové daňové zákony. 1.
Prvá časť kompletného súboru zákonov o daniach. Zákon č. 212/1992 Zb., o sústave daní. Zákon č. 222/1992 Zb., o dani z pridanej hodnoty. Zákon č. 213/1992 Zb., o spotrebných daniach. Zákon č. 286/1992 Zb., o daniach z príjmov. Zákon ČNR č. 338/1992 Zb., o dani z nehnuteľností. Zákon ČNR č. 339/1992 Zb., o dani cestnej. Zákon ČSR č. 357/1992 Zb., o dani dedičskej, dani darovacej a dani z prevodu nehnuteľností.