O daních tentokráte polemicky. - Svátková, S.
Nové daňové zákony predstavujú revolučný zásah do súčasného daňového systému. V príspevku sa poukazuje na štyri problémové miesta v novo pripravovaných daňových zákonoch a to: výška daňového zaťaženia, daňové kvóty, dopad daňovej reformy na domácnosti a nedostatočnosť selektívnej podpory.