Réforme fiscale et transition vers une économie de marché. - Tanzi, V.
O úlohe daňovej reformy v hospodárstve strednej a východnej Európy. Dane v plánovanej centrálne riadenej ekonomike. Dane a zisk. Mzdové sadzby. Dane z príjmu fyzických osôb. Hlavné aspekty daňovej reformy. Reformy dane zo zisku. Iné daňové otázky, ktoré treba riešiť. (OCDE-CCEET, Le rôle de la réforme fiscale dans les économie d'Europe centrale et orientale 1991).