Československá daňová reforma. 2. Daň z přidané hodnoty. - Klak, J.
Podnikatelia, ktorí môžu byť oslobodení od platenia dane z pridanej hodnoty (DPH). Hlavné ciele daňového oslobodenia subjektov (potenciálnych platcov daní). Možnosť zrušiť registráciu platcov DPH. Činnosti, ktoré sú zo zákona oslobodené od DPH. Vystavenie daňového dokladu ako deň povinnosti uhradiť DPH. Penále a pokuty za porušenie daňových povinnosti. Pravdepodobné dopady schválených sadzieb DPH na obyvateľstvo.