Československá daňová reforma. 7. - Kalous, S.
Charakteristika daní schválených Českou národnou radou. Zákon o správe daní a poplatkov schválený ČNR 5. mája 1992. Koncepcia zákona. Novo prijaté zásady. Úprava postupu stanovenia dane a registračnej povinnosti daňových subjektov. Majetkové priznanie. Odvolacie pokračovanie. Penalizácia za oneskorené platby. Premlčanie práva daňové nedoplatky vybrať a vymáhať.