Československá daňová reforma. 9. - Karel, F.
Cestná daň je novou daňou, mala by byť zavedená od 1.1.1993. Určenie predmetu cestnej dane. Platenie dane. Priznanie k cestnej dani. Sadzby dane pre tuzemských i pre zahraničných užívateľov ciest. Charakteristika cestného fondu a správy cestnej dane.