Československá daňová reforma. 5. Zákon o daních z příjmů. Dokonč. - Klak, J.
Daň z príjmov právnických osôb. Okruh poplatníkov. Predmet tejto dane a oslobodenie od nej. Lineárnosť sadzby dane z príjmov u právnických osôb (45 perc.). Ustanovenia spoločné pre daň z príjmov fyzických osôb i pre daň z príjmov právnických osôb.