Banka miest a obcí - Mihalik, Jozef
Jednou z pripravovaných bánk na území Slovenska je Prvá komunálna banka a.s. (PKB) so sídlom v Žiline. Má napomáhať pri plnení podnikateľských funkcií miest a obcí, posilňovať samosprávy. Banka sa pripravuje na získanie univerzálnej licencie s orientáciou na poskytovanie služieb mestám a obciam Slovenska.