Poradnik dla handlujacych z zagranica (4). - Simbierowicz, H.
Platobné podmienky. Bankový poukaz. Šekové právo, šek, jeho druhy a zložky. Dokumentárne inkaso a jeho druhy. Bankový formulár na príkaz platby do cudziny a na inkasný príkaz. Zodpovednosť banky za transfer do cudziny. Formulár na blokovanie prostriedkov. Termínové, záručné a tovarové inkaso.