Epargne, innovations financieres et croissance. - Aglietta, M.
Štrukturálne transformácie sporenia domácností. Sporenie ako tlmič nárazov. Miera sporenia v životnom cykle. Zvýšená úroková miera: dôvody a dôsledky. Otázka nerovnováhy v sporení a investovaní. Alokácie do sporenia a dlhodobý rast. Úver pre spotrebu, obavy z likvidity a dlhodobý rast. (Revue d'économie financieres 1991, č.17).