L'évolution du taux d'épargne est-elle prévisible? - Babeau, A.
Málo uspokojivé predpovede vývoja miery sporenia jednotlivcov. Veľmi vysoký počet determinantov sporenia domácností. Sporné delenie na ortodoxné a heterodoxné determinanty. Ortodoxné a heterodoxné premenné. Finančné premenné aktív a pasív domácností. Príloha: Premenné schopné nezávisle ovplyvňovať celkovú mieru sporenia domácností. (Banque 1991, č. 518 a 519).