Assainissement monétaire et transformations structurelles en Pologne: premiers résultats. - Lutkowski, K.
Bilancia programu krátkodobého prispôsobovania sa (1990). Inflácia a úroková miera. Treba istý spoločenský konsenzus. Náklady na ozdravenie meny. Závažnosť štruktúr v ekonomickej stabilizácii. Zdĺhavosť štruktúrnej a inštitucionálnej reformy. Strednodobý ekonomický program (1991-1993). Makrofinančné ciele. Prvé výsledky a dilemy. (Revue d'études comparatives Est-Ouest 1991, zv. XXII, č. 2).