Espagne: enjeux et limites d'une politique de compétitivité. - Mougey, Y.
Podriaďovanie sa Španielska dynamike vývoja, čo si vyžaduje najmä ovládanie nákladov. Spomalenie rastu. Stála nerovnováha kurzov. Manevrovací priestor úradov je zatiaľ obmedzený a menová politika má ostať rozvážna. Pokles spotrebných cien - želania a realita. Vývoj pesety v porovnaní s markou a upevnenie rozdielov v cenách. (BFCE-Actualités 1991, október, č. 266).