Prawne podstawy funkcjonowania gield w Rosji. - Tynel, A.
Hlavné právne predpisy upravujúce činnosť búrz v Rusku. Hlavné zásady činnosti tovarových búrz. Hlavné zásady činnosti búrz s cennými papiermi. Právne základy účasti poľských subjektov na burzovej činnosti v Rusku.