Právní úprava burzy cenných papírů. 3. - Marek, K.
Záverečná časť výkladu problematiky spojenej s aplikáciou zákona č. 214/1992 Zb., o burze cenných papierov. Prijímanie cenných papierov na burzu, určovanie ich kurzov a opatrení ochraňujúcich poriadok obchodovania na burze.