Kreditwürdigkeitsanalyse im Konsumentenkreditgeschäft auf der Basis Neuronaler Netze. - Wilbert, R.
Hodnotenie úveruschopnosti a úverovateľnosti v spotrebiteľských úverových družstvách pomocou diskriminačnej analýzy a expertných systémov. Rozhodnutie o úvere v úverových družstvách (informácie a ich spracovanie, prístupy k analýze). Využitie prístupu z hľadiska neurónových sietí pri rozhodovaní o úvere, pri kvalitatívnych údajoch o osobách v personalistike. Hierarchia kritérií ako neurónová sieť. Matrica (sieť) vedomostí.