Obsluga bankowa malych firm. - Hejduk, I.
Vznik a rozvoj malých firiem. Ich vlastné finančné prostriedky. Bankové úvery ako zdroje financovania malých firiem. Kaucie, zálohy a prevod vlastníckeho práva. Úverové záruky. Hypotéky na nehnuteľnosti. Poistenie úveru. Financovanie rozvoja malých firiem zahraničnými finančnými inštitúciami. Európska investičná banka.