Problematika financování investic v podmínkach inflace. - Sůvová, Helena
Vplyv výrazného zvýšenia cien a inflácie na zvýšenie úrokových sadzieb a následne na investície. Nerealizovateľnosť investície, ktorá by v podmienkach nulovej inflácie bola splatiteľná. Demonštrácia na príkladoch. Zvýšené splátky kapitálu v reálnych hodnotách a znížená schopnosť tvorby príjmov. Nízka investičná schopnosť v podmienkach vysokej fondovej náročnosti poľnohospodárstva.