Real interest rates and the savings and loan crisis: the moral hazard premium. - Shoven, J.B
Analýza príčin mimoriadne vysokého rastu reálnych úrokových sadzieb v USA v 80. rokoch - porovnanie s predchádzajúcim obdobím. Dopad tohto vysokého rastu na ekonomiku. Federálny deficit USA v 80. rokoch. Fiškálna politika.