Úverový management. Ako premeniť pohľadávky na hotovosť.
Zvyšovanie významu úverového manažmentu. t. j. toho ako rozhodnúť, komu predávať za hotovosť a komu predávať na úver. Vyhnúť sa stratám z nesplatených dlhov je možné len na základe starostlivo vedenej úverovej politiky. Charakteristika niektorých metód a úverového systému, ktoré môžu znižovať straty z úverovej nedôveryhodnosti zákazníka.