Bariery rozwoju gospodarki i drogi ich lagodzenia. - Glikman, P.
Bariéra odolnosti ekonomiky. Hrozba návratu hyperinflácie. Energetická bariéra. Produkcia elektrickej energie a HDP na obyvateľa v Poľsku a iných krajinách. Kapitálová bariéra - tri varianty hospodárskeho rastu, výsledky výpočtu. Dynamika národného dôchodku.