Hospodářské výsledky za 1. pololetí a prognóza do konce roku.
Niektoré údaje vybrané z poslednej analýzy SČSB za prvý polrok r. 1992. Zastavil sa pokles hrubého domáceho produktu, spomalilo sa tempo poklesu priemyselnej produkcie, došlo k oživeniu stavebnej výroby, inflácia vykázala oproti predpokladom miernejší nárast, klesol počet nezamestnaných. Devízovú situáciu možno hodnotiť ako stabilizovanú.