Les étapes du développement du capitalisme aux Etats-Unis. - Duménil, G.
Štúdia o rozvoji kapitalizmu v USA. Miera zisku. Produktivita a pracovné náklady. Vzorce a metódy. Produktivita kapitálu. Náklady a produktivita práce. Rekonštrukcia tendencií miery zisku a iných premenných. Príloha: historické tendencie v literatúre. (Documents de travail du CEPREMAP 1991, č.9119).