<Le> déclin américain: un mythe?
Úpadok amerického priemyslu. A najväčšia hrozba tkvie v tom, že Američania tomu veria. Sú USA ešte schopné súťažiť? Ich tromfy a handicapy. Postavenie amerických firiem. Rast vývozu. Vysoká produktivita. Nízke mzdové náklady. Slabé investície. Pokles vzdelávania. Ako to všetko liečiť? (The Economist 18.1.1992).