Podnikateľské prostredie a adaptácia podnikov. - Schmögnerová, Brigita
Vzťah prostredia k rozhodovaniu jednotlivých podnikov a jeho účinky na dosahovanú výkonnosť podnikov. Odraz zostupu hospodárstva SR v inflačnom prostredí na adaptáciu podnikov. Charakteristika motivačnosti prostredia. Stabilizačná a zotrvačná hospodárska politika.