Programy a hospodárskopolitické opatrenia štátu na podporu adaptácie podnikovej sféry. - Mikušová, K.
Pozitívny vplyv vhodne volených štátnych programov na transformačný proces. Časový predstih opatrení českej vlády na podporu podnikovej sféry. Požiadavky na vytvorenie systému štátnej podpory exportu.