Vláda volá po diskusi - Klaus, Václav
Rozhovor s Václavom Klausom o ekonomickom programe vlády Českej republiky. Nevyhnutnosť zachovania čo najrozumnejších ekonomických vzťahov medzi ČR a SR. Ukazuje sa, že rozdiely medzi ekonomickými programami českej a slovenskej vlády nebudú také veľké ako komentáre predpokladali. Názor, že spoločná mena nie je možná. Najdôležitejšou úlohou ekonomického programu českej vlády je upresnenie a doladenie programu transformácie. Názory na riešenie platobnej neschopnosti podnikov, na špinavé peniaze a na oživenie ekonomiky.