Cesta hodná následování. K evoluci pojmu "sociální tržní hospodářství". - Dvořák, J.
Sociálno trhové hospodárstvo ako poriadok, ktorý spája ekonomickú slobodu so sociálnou istotou a spravodlivosťou. Takéto chápanie tohto pojmu je výsledkom postupného vývoja programových a praktických opatrení vládnucích zoskupení v SRN. Prehľad realizácie princípov sociálno trhového hospodárstva v Nemecku. Charakteristika regionálnej politiky, ktorá má významné miesto v tomto ekonomickom systéme.