Co dalej z prywatyzacja? - Haus, B.
Rozhovor s prof. Ber Hausom z Vysokej ekonomickej školy vo Vratislavi, expertom na procesy privatizácie podnikov. Jednoosobové štátne spoločnosti ako prechodné a po nich nasleduje privatizácia. Finančná situácia a zameranie týchto podnikov. Obdobia ich pretrvania a stratégie ich rozvoja. Ich organizačné formy. Privatizačný proces má pokračovať.