Konečná bilance předkola. Kupónová privatizace. Z kupónů cenné papíry. - Tříska, Dušan
Do privatizácie vstúpilo vcelku 8,53 mld. investičných bodov, z toho 6,13 mld. bodov bolo odovzdaných investičným privatizačným fondom (IPF), t.j. 72 perc. V rukách držiteľov investičných kupónov (DIK) zostalo 2,4 mld. bodov. Úvahy o okamžitých a dlhodobých dôsledkoch predkola, medzi ktoré patrí predovšetkým vznik a vývoj trhu s cennými papiermi a očakávané zmeny v kvalite riadenia privatizovaných podnikov.