Kupónová privatizace a rozpad federace. - Klvačová, Eva
Jednotlivé alternatívy kupónovej privatizácie v prípade rozpadu ČSFR, ich náklady a prínosy. Prvá alternatíva je rýchle rozdelenie kupónovej privatizácie na českú a slovenskú časť. Druhou zásadnou alternatívou je pokračovať v nej bez zmeny a včas prijať zákon o ochrane investícií, ktorý by považoval investičné kupóny za rovnocenné s reálnymi peniazmi investovanými v cudzine.