Privatizace pod lupou. - Klvačová, Eva
Údaje o počte posúdených privatizačných projektov. Najväčší rozsah privatizácie zaznamenali podniky privatizované formou účastinnej spoločnosti. Na druhom mieste je bezplatný prevod majetku do rúk miest a obcí. Priamy predaj majetku určeným vlastníkom bol schválený približne u 15 perc. podnikov. Kupónová privatizácia bola schválená u časti podnikov ako jediná, u ďalšej časti ako čiastková účasť. Charakteristika metód, ktoré dopĺňajú kupónovú privatizáciu účastinných spoločností.