Prywatyzacja w Polsce. Oczekiwania a rzeczywistosc. - Bednarski, M.
Vývoj privatizácie v Poľsku a názorov na ňu. Koncepcie privatizácie. Prvá koncepcia. Dve cesty vlastníckych premien - kapitálová a likvidačná privatizácia. Faktický priebeh privatizácie v poľskej ekonomike. Trh cenných papierov - jeho slabé stránky.