Przeksztalcenia wlacnosciowe. Punkt wyjscia i propozycje. - Mujzel, J.
Smernice pre privatizáciu v Poľsku - má mať komerčný charakter, využívanie nemenového úveru, predaj podľa trhových cien, preferovaní nadobúdatelia, pluralistické, nebyrokratické riešenia. Úloha zakladateľskej privatizácie. Angažovanosť zahraničného kapitálu. Reštitúcia vlastníctva. Rýchla a dôsledná privatizácia.