Un bilan des privatisations des entreprises estallemandes.
Štúdia o privatizácii východonemeckých podnikov. Kvantitatívna bilancia vypracovaná úradom Treuhandanstalt v r. 1991. Kvalitatívna bilancia. Potreba rozličných opatrení v privatizačnej praxi. Bolo potrebné rozdeliť veľké kombináty. Problémy iných podnikov. (Services de l'expansion économique, nov. 1991).