Ekonomické projektovanie agropodnikania v trhovej ekonomike pre procesory privatizácie. - Mosný, D.
Ekonomické projektovanie agropodnikania pre procesy privatizácie. Súčasný stav transformácie slovenského poľnohospodárstva. Právno-legislatívne a organizačné východiská. Metodika zostavenia ekonomického projektu a zohľadnenie etáp vývoja podniku. Variantné modely projektov rodinných fariem a doplnkové hospodárenia na pôde. Využitie počítačového programového spracovania.