K některým výsledkům srovnávací studie dosavadních modelových přístupů v podmínkách zemědělské prvovýroby. - Mokrišová, Jaroslava
Využitie ekonomicko-matematických metód pre zdokonalenie riadenia. Možnosti prepojenia jednotlivých modelov do systému a ich integrovanie do komplexného prognostického modelu. Porovnateľnosť modelových aparátov jednotlivých modelov. Univerzálny automatizovaný systém modelov. Intervalovo prognostický model výrobných vertikál. Simulačný model Zemstrateg. Navrhovaný lineárny model.