K regionální strukturální politice čs. agrokomplexu v pohraničních oblastech. - Doktor, Jiří
Východiská k formovaniu štruktúry poľnohospodárskej výroby navrhované Akadémiou zemědělských věd pre okres Č. Krumlov, majetok Kájov. Varianty štruktúr a ich orientácia. Optimalizácia hospodárenia na báze metódy lineárneho programovania. Vplyv cien vstupov a výstupov na analyzované poľnohospodárske podniky v pohraničných horských a podhorských oblastiach.