Několik poznámek k novým obrysům společné agrární politiky Evropských společenství. - Kraus, Josef
Dôvody zmien agrárnej politiky ES. Orientácia z kvantitatívnych ukazovateľov na kvalitatívne a na ekologické faktory. Vývojové tendencie európskeho poľnohospodárstva (rast koncentrácie a špecializácie, diferenciácie, interregionálneho trhu a i.). Kritéria novej orientácie a stratégie spoločnej agrárnej politiky. Perspektívy európskeho poľnohospodárstva a uruguajské kolo GATT. Vymedzenie rodinného podniku.